PINOKKIO EINDHOVEN

PINOKKIO EINDHOVEN Bestel en Pinokkio is er snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1193 beoordelingen
21 sep 2017 om 1:00 Verbrand en wilde het niet bij mijn huis afleveren. Ik moest naar beneden komen. Nooit meer. Bah
20 sep 2017 om 19:25 was weer zeer goed.
17 sep 2017 om 20:50 Was lekker beste pasta carbonara van Eindhoven
9 sep 2017 om 23:03 Tja, wat kan ik zeggen... Super service, super snel, en erg lekker :) Frietjes waren precies goed evenals de Shoarma.
5 sep 2017 om 22:30 Ik had hier voor de eerste keer besteld en ik was zeer tevreden. Ik vond het alleen vervelend dat je in het menu per se een extra saus van 50 cent moest bestellen. Er was geen optie om geen extra saus te kiezen.
3 sep 2017 om 19:22 WAS WEER GOED.
20 aug 2017 om 20:11 Zoals altijd erg lekker eten!
13 aug 2017 om 20:36 prima spul
29 jul 2017 om 12:30 snelle levering goed kwaliteit
16 jul 2017 om 2:25 Spaghetti bolognese uit blik had waarschijnlijk beter gesmaakt. Was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier bestel.
14 jul 2017 om 7:33 Friet was slap en nat.
13 jul 2017 om 20:01 The pizza was overloaded with ingredients to this extent that the dough was terribly wet. The delivery was very long but this is understandable because it was very busy(therefore 3 stars)